Connect with us

Hír

Cam Robinson biztosra ment, aláírta a franchise taget

Cam Robinson aláírta a franchise taget, így idén már biztosan megkapja a 16,662 millió dolláros fizetését a Jaguarstól. A left tackle-nek célszerű volt ezt még a draft előtt megtennie, nehogy hoppon maradjon.

A csapatok általában elit játékosokra tesznek franchise taget és gyakran előfordul, hogy az adott játékos egészen az előszezon-, vagy akár az alapszakasz kezdetéig nem írja alá a taget, így holdoutolva legálisan (ezzel jelezve, hogy a következő taget már inkább ne tegyék rá). Cam Robinson viszont távolról sincs a legmagasabb polcon, így az esetében már az furcsa volt, hogy eddig húzta a tag aláírását – nála jobbak is hoppon maradtak már.

A legutolsó játékos Josh Norman volt, akinek visszavonták a franchise tagét (ő ekkor még nem írta alá). A Panthers 2016. április 20-án döntött a corner szabadon engedése mellett, majd a drafton három CB-t is húzott, köztük James Bradberryt. Hasonlóan járhatott volna Robinson is: ha az 1/1-es pickkel LT érkezett volna Jacksonville-be, akkor könnyen az utcán találta volna magát, a piacon pedig még az évi 10 millió dollárt sem kapta volna meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!