Connect with us

Hír

Deebo Samuel nem akar a 49ersben maradni?

A legfelkapottabb sztori így bő egy héttel a draft előtt egyértelműen a negyedéves sztárelkapók helyzete, köztük is leginkább Deebo Samuelé, aki törölt minden 49ersszel kapcsolatos tartalmat a közösségi médiás profiljairól, nem jelent meg a csapata önkéntes edzésein és új szerződést akar magának (ami miatt halálos fenyegetéseket is kapott). Most pedig egy érdekes fordulat állhat be a történetbe, ugyanis Adam Schefter szerint a 49ers megfizetné támadóját, de Samuel nem akar San Franciscóban maradni.

Az ESPN insidere arról beszélt, hogy a 49ers akár már most is megadná neki az összeget, amit szeretne (állítólag évi 25 millió körül), a csapat készen áll, azonban a játékos állította meg a folyamatot és állítólag ő nem akar maradni. Érdemes azért ezt egy kis fokú kétkedéssel fogadni abból a szempontból, hogy könnyen lehet ez a csapat által elültetett információ is Schefternél – nem biztos, de nem is elképzelhetetlen.

Samuel testvére egyébként Instagramon kezdett bele egy kommentfolyamba, amiben olyan válaszokat adott, hogy Deebo nem lesz a 49ers tagja jövőre és cserét fog kérni, de aztán ezeket mind visszavonta és azt mondta, hogy csak hülyéskedett, fogalma sincs mit akar a testvére. Ha Schefter infójában kételkedhetünk valamilyen szinten, akkor ez utóbbiban is, szóval ember legyen a talpán, aki itt biztosat tud mondani.

Futballszempontokat figyelembe véve nem sok értelme lenne Samuelnek váltania, a különleges képességeit vélhetően Kyle Shanahannél jobban nem tudja senki sem kihasználni. Azt viszont tudjuk, hogy nem csak futballszempontok számítanak egy ilyen döntésnél.

Ha tényleg ez a helyzet és Samuel távozni akar, akkor most van egy hete a 49ersnek, hogy cserepartnert találjon, és akkor még ezen a drafton meg tudja erősíteni keretét, nem kell a jövő évire várnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!