Connect with us

Hír

DeVante Parker iránt a Cowboys és a Packers is érdeklődött, de ő a Patriotsba akart menni

DeVante Parkert kissé különös módon csoporton belül, a Partiotshoz cserélte el a Dolphins (egy harmadik körös pickért, és adott az elkapó mellé egy ötödik körös cetlit), aminek két oka volt. Egyrészt valószínűleg a Patriots adta a legjobb ajánlatot, másrészt a WR is New Englandbe akart menni, és ezt tisztán meg is mondta a vezetőségnek – írja Ian Rapoport. Persze a Dolphinsnak nem volt kötelessége ezt figyelembe venni, hiszen Parkernek nem volt no-trade kikötés a szerződésében, de ha már ez volt a legjobb ajánlat és a játékosnak is ez volt a legjobb, akkor végülis mindenki jól járt.

Nem a Patriots volt az egyetlen csapat, amely meg akarta szerezni az elkapót. Adam Schefter a Cowboyst emelte ki, Jeremy Fowler pedig a Packers, a Falcons és a Texans érdeklődéséről hallott, habár az egyikük kapcsán sem derült ki, hogy pontosan mennyire is voltak komolyak a szándékaik – az biztos, hogy mind a négy csapat beszélt a Dolphinsszal vagy legalább Parker ügynökével.

A fenti négyesből utóbbi háromnak van talán a legrosszabb WR-sora jelenleg a ligában (de mindenképp ott vannak a legrosszabbak közt), így nem meglepő, hogy minden lehetőséget megvizsgálnak. A Cowboys eggyel érdekesebb, a jelek szerint CeeDee Lamb és Michael Gallup mellé keresnek még valakit, de azért Amari Cooper ötödik körös pickért való elcserélése után meglepő, hogy egy veteránban gondolkodnak, akiért trade-elni kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!