Connect with us

Hír

Hiába a két első körös pick, a Chiefsnél nem hiszik, hogy jut nekik első kört érő tehetség

Tyreek Hill elcserélése és a tavalyi jó szereplésnek köszönhetően a Chiefs birtokolja az idei draft 29. és 30. választási jogát. Az egyértelmű, hogy a legtehetségesebbnek tartott játékosok így elérhetetlennek tűnnek, de a general manager Brett Veach szerint ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis jó eséllyel nemhogy top prospectet, de első kört érő újoncot sem tudnak majd draftolni.

“16-18 rookie-nak adtunk első körös értékelést és az esély arra, hogy közülük valaki lecsússzon hoznánk, nem valami nagy. Viszont nagyon jó értéken lehet játékosokat találni a második és a harmadik körben idén. Tavaly is a második napon került hozzánk Nick Bolton és Creed Humphrey, hasonló lehet a helyzet idén is”

– mondta Veach a Kansas City Starnak.

A draft előtti nyilatkozatok nagyon veszélyesek, mert mindent is jelenthetnek (ezért is nagyon nehéz összerakni egy reálisnak tűnő mockot, annyi a pletyka és a zaj). Korábban lehetett arról hallani, hogy a Chiefs szívesen felcserélne az első körben, amit ez a nyilatkozat is megerősíthet, hisz egy top 18-as tehetség jó eséllyel tényleg nem lesz elérhető az első kör végén. Ugyanakkor ez felhívás is lehet keringőre: az 1/29 és 1/30-as pick az ötödik éves opcióval együtt sem ér olyan sokat, hogy néhány extra cetliért ne érné meg hátrafelé mozogni, pláne ha olyan jónak tartja a második- és harmadik körös felhozatalt a csapat.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2022-04-26 02:36

Hát ezt a draftig tuti nem tudjuk meg. Addig tuti nrm cserél senki.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-04-26 11:18

Szóval van 16-18 játékos, akik ha lecsúsznak addig, akkor meg is van a pick. Egyébként meg szívesen mozognak hátra, Mahomes ára meg 10-15 első kör, de inkább majd jövőre.

d zoli
d zoli
2022-04-26 10:44

Brett. Drága Brett! Én ismerek egy országot ahol szóvivőt keresnek. Olyak kell mondani, hogy ha az ellenség kilő valamit akkor az nem úgyvan. Mi basztuk el. Az interjún okvetlen süsd el ezt a “nincs elég tehetség aki első kört ér” szöveget. Jól fizetnek, de a mekis kaját két nap alatt szállítja ki a food medve.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x