Connect with us

Hír

Korábbi első körös játékost szerzett a Buccaneers és a Falcons is

A Tampa Bay Buccaneers a védelmét, az Atlanta Falcons a támadósorát erősítette meg egy-egy korábbi első körös játékossal.

A Buccaneers azt a Keanu Nealt igazolta le, aki 2016-os draftolása után öt évet húzott le a Falconsnál, majd tavaly Dallasba került és linebackert játszott – nem is rosszul. Idén visszatér eredeti posztjára és várhatóan az eligazoló Jordan Whitehead helyét veszi majd át Antoine Winfield Jr. mellett. A Bucs leigazolta Logan Ryant is korábban, de ő várhatóan egy hibrid safety / slot cornerback szerepet fog betölteni, míg Neal lehet a hagyományosabb strong safetyje a csapatnak. Sokan mockoltak első körben safetyt a Tampának, de ezzel a két igazolással várhatóan nem első körben ruház be a pozícióra a franchise.

A Falcons mindeközben a támadófalába igazolta le a 2016-os első körös Germain Ifedit, aki négy évet húzott le a Seahawksban, majd az utóbbi két szezont a Bearsben töltötte és összesen 83 kezdő meccs van a háta mögött guard és tackle poszton. Sosem volt egy különösen jó játékos, de egy alsókategóriás kezdő szintet megüt. Vélhetően azzal a Kaleb McGaryvel küzdhet meg a kezdő RT posztért, aki újonc szerződése utolsó évébe lép és akinek nem fogják lehívni az ötödik éves opcióját. Várhatóan McGary kezdi előnyből a párharcot és legrosszabb esetben Ifedi egy nagyon jó csere lesz, aki sérülés esetén centeren kívül az első számú beugró lesz minden posztra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!