Connect with us

Hír

Kyler Murray és még három játékos ötödik éves opcióját hívták le tegnap

Újabb négy 2019-es első körös játékos ötödik éves opcióját hívták le tegnap, köztük az 1/1-es Kyler Murray-ét is. Az irányító új szerződést szeretne, amit ez értelemszerűen nem gátol meg, ráadásul garantál is Murray-nek $29,7 milliót 2023-ra. Ha esetleg mégis elcserélné a fiatal QB-t az Arizona, akkor ezt majd a másik csapatnak kell állnia, de akkor úgyis része lesz majd egy nagyobb szerződésnek ez az összeg. Mindenesetre Murray jelezte, hogy nem kíván a jelenlegi kontraktusával játszani idén, aztán majd meglátjuk, hogy egyrészt a Cardinals mit szól ehhez, másrészt ha nem lesz hosszabbítás (elképzelhető), akkor az irányító bevállal-e egy drága holdoutot (nem valószínű).

A Buccaneers lehívta a linebacker Devin White opcióját, amivel a korábbi 1/5-ös játékos $11,7 milliót kereshet majd ’23-ban. Első naptól kezdő játékos, a védelem egyik vezére, és ugyan sok a hibája, sok nagy játékot is bemutat mellé.

Hasonlóan tett a Titans is a védőfalember Jeffery Simmonsszal, aki így $10,7 milliót kereshet majd 2023-ban. A 19. helyen kiválasztott védő a liga egyik legjobb DT-jévé nőtte ki magát rövid idő alatt.

Végül pedig a Commandersről is számoljunk be, amely Montez Sweat ötödik éves opcióját hívta le $11,5 millió értékben. Ő is minőségi játékossá vált 1/26-os választottként (felcserélt érte a Washington), ennyit mindenképp megér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!