Connect with us

Hír

Mégis a Panthersben köthet ki Baker Mayfield?

Korábban arról volt szó, hogy Baker Mayfield sem szeretne Carolinába menni és a Panthers sem szeretné a korábbi 1/1-es irányítót. Sőt, a napokban a Párducok elkapója, Robby Anderson is nemtetszését fejezte ki azzal az ötlettel kapcsolatban, hogy Baker lenne az irányítója.

Nos, lehet meg kell barátkoznia a gondolattal, hiszen Mary Kay Kabot (cleveland.com) információi szerint a Panthers van a legelőnyösebb helyzetben Mayfield megszerzésére, emellett Ian Rapoport is arról beszélt a Pat McAfee Show-ban, hogy jelenleg a Panthers tűnik a legvalószínűbb célállomásnak a QB számára.

A Panthersnek van jelenleg a legtöbb helye a sapka alatt a ligában, emellett nagyon nyilvánvaló az is, hogy szükségük van egy irányítóra Sam Darnold helyett. A legtöbben arra számítottak eddig, hogy a Carolina majd irányítót választ a drafton, de elég sok olyan hang is van, hogy hátra szeretnének cserélni (hiszen nincs pickjük a 137. választási jogig 1/6 után) és inkább a támadófalat erősítenék. Azért is lehet ebben logika, mert Matt Rhule alatt eléggé forrósodik a pad és egy újonc irányítóval (főleg az idei felhozatalból) nem sok esélye van jó eredményeket elérni és ezzel megmenteni az állását.

Az jó kérdés, milyen ellenértékben tud megállapodni a Panthers és a Browns, ha arra kerül a sor, illetve melyik fél mennyit áll Mayfield fizetéséből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!