Connect with us

Hír

Rövidhírek: Az elmúlt napok kisebb igazolásai

Több kisebb igazolás is történt az utóbbi pár napban, ezeket szedtük most egy csokorba.

A Jaguars leigazolta egy évre 4 millió dollárért a passzsiettető Arden Keyt, aki jól szerepelt tavaly a 49ers védelmében 6,5 sackkel, habár előtte három évig nem mutatott sokat a Raidersben.

A Buccaneers újraigazolta a futó Gio Bernardot, aki tavaly várakozásokon alul teljesített, hiszen a 200 scrimmage yardot sem érte el, habár volt sérült is az év során. Alapvetően harmadik kísérleteknél elkapásokkal hasznos lehet.

Ha már futók, akkor a Texans is szerzett egyet, ugyanis a houstoniak leigazolták Marlon Macket, aki eddig a Coltsnál játszott és Jonathan Taylor árnyékában nem sok szerep jutott neki. Jelen állás szerint akár nagyobb szerep is juthat neki Rex Burkhead mellett, de a Texans várhatóan draftol egy futót a második napon.

A Falcons két kisebb igazolást is megejtett. Egyrészt az elkapó Damiere Byrdöt, másrészt a safety Dean Marlowe-t szerződtette az atlantai együttes. Byrd tavaly mindössze 329 yardot szerzett a Bearsben, de talán a liga legrosszabb WR-sorában terem neki egy kis babér, ahogy két éve New Englandben is (604 yard). Marlowe a Lionsben töltötte a 2021-es szezont, az idény felében kezdő is volt.

A Saints újraigazolta a korábbi második körös guard Forrest Lampet, a Steelers pedig a korábbi első körös safety Karl Josephet, de tavaly mindketten csak a gyakorlócsapatban voltak és minimális időt töltöttek a pályán. A Vikings szerzett magának egy guardot Chris Reed személyében, a Raiders pedig csereirányítónak leigazolta Nick Mullenst.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!