Connect with us

Hír

Sokan érdeklődnek Tyrann Mathieu iránt

A piac talán legjobb elérhető játékosa a safety Tyrann Mathieu, aki iránt Jordan Schultz információi szerint elég sok csapat érdeklődik, köztük a Cowboys, a Colts, a Saints, a Broncos, az Eagles, a Ravens, a Steelers, a Raiders és a Dolphins is, tehát a liga nagyjából harmada. Ennek ellenére állítólag a kiváló védő nem sieti el a döntést.

Azt persze nehéz ebből megítélni, hogy ki mennyire komolyan érdeklődik, mindenesetre nem meglepő, hogy sokan szeretnék leigazolni a veterán safetyt. Azt egyébként Mathieu is megerősítette, hogy a Steelers főedzőjétől, Mike Tomlintól kapott telefonhívást, de pozitívan reagált a saintses CJ Gardner-Johnson hívására is Twitteren, bár ezek valószínűleg nem jelentenek sokat.

Mathieu-t a Cardinals választotta ki a 2013-as draft harmadik körében, ahová karakterproblémák miatt csúszott, azonban ezekből semmi sem látszott a profik közt és gyakorlatilag azonnal sztár vált belőle. Öt arizonai év után egy houstoni következett, majd három szezont töltött a Chiefsnél, ahol Super Bowlt is nyert. A kiváló safety jövő hónapban már 30 éves lesz, ezért sem marasztalták annyira KC-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!