Connect with us

Hír

TRADE: Az Eagles megszerezte AJ Brownt, a Cardinals pedig Marquise Brownt!

Hiába bizonygatta mindenki a Titansnél, hogy AJ Brown nem eladó: az Eagles az 1/18-as és egy 3. körös cetliért megszerezte az elit elkapót! A negyedéves támadó 4 millió dollárjába kerül idén a Phillynek, de jó eséllyel hamarosan új szerződést fog kapni. A Tennessee pedig az érte kapott első körös pickkel az elkapó Treylon Burksöt választotta ki!

A Cardinals is szerzett magának egy elkapót: Marquise Brown és egy 3. körös pick (100.) érkezik a Ravensből a csapat 1/23-as cetlijéért cserébe. A fiatal elkapó szerződése még egy évig érvényes, idén 2,1 millió dollárt keres Arizonában, de a gárda lehívhatja az ötödik éves opcióját.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2022-04-29 04:00

Végre megvoltunk Wr ben.. erre..
2023 mock, Bmore: WR

Zoltan Szilard v. Pinter
Zoltan Szilard v. Pinter
Reply to  Sestertius
2022-04-29 04:26

Viszont, a Draft első körét magasan megnyertük! Nálunk van a posztoktól független legjobb játékos (aki – csak el ne kiabáljam -, potenciális Ed Reed utód), valamint egy hatalmas, rendszer fit need a támadófalba, aki meg talán, a legjobb támadójátékos volt a drafton. Innentől már csak egy kávét kérek.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Zoltan Szilard v. Pinter
2022-04-29 06:24

őőő… rendszer fit?
félreértés ne essék, nem Linderbaum-al van a bajom.. sőt.. mindig is kedveltem, de vannak kétségeim (hacsak nem alakítjuk át a sémát), hogy jó lesz e
A Problémám inkább az, hogy
Linderbaum + 130. pick <--> Brown + 100. pick
Valóban csak ennyi a két játékos közt a különbség?
egy körös hátracsere a 3.-ból a 4. be..
Need volt a C, de most már need a WR
Összességében nem vagyok elégedetlen, mert való igaz, hogy amit Brown nyújt (megnyújtja a pályát) arra bőven lehet a 2. napon is játékost találni. De én nagy rizikót látok Linderbaum méreteiben egy – jelenleg még – power sémában

Zoltan Szilard v. Pinter
Zoltan Szilard v. Pinter
Reply to  Sestertius
2022-04-29 06:47

Lehet, hogy kicsit kisebb, de egyfelől qrvagyors és nagyon jó mozgású center, ami a méretét meghazudtoló erővel párosul. Egy ilyen komplex, kreatív power sémában (mert a Ravens futójátéka csak névlegesen oldschool) nagyobb előny, mintha nagyobb darab lenne. A nagyobb méret adta lehorgonyzási képesség főleg egy passzorientált támadócsapatnál számít. De majd meglátjuk, nekem mindkét választás nagyon tetszik, konkrétan ezt a két nevet szerettem volna, de nem is reménykedtem benne.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Zoltan Szilard v. Pinter
2022-04-29 07:12

Nekem sem a magasságával v a tömegével van a bajom, hanem a karjai hosszával :) A játéka meg magáért beszél..
Nekem a bajom inkább a Brown cserélése rá ami zavar

Bár azóta olvasom, hogy Brown trade requestet adott be DeCostának, és így a maradék ellenérzésem is elszállt.
Továbbá minden jót tudok kívánni Brownnak, mert nagyon kultúráltan és tisztelettel intézte az egészet, nem hisztizett, nem jöttek a tweetek stb..
(És rohadtul örülök, hogy ilyen GM-ünk és szervezeti kultúránk van)

pritek
pritek
Reply to  Sestertius
2022-04-29 10:10

En szivesen visszacsinalnam a cseret :)

Zoltan Szilard v. Pinter
Zoltan Szilard v. Pinter
Reply to  Sestertius
2022-04-29 08:18

Ennyi. Brown esetében azért, vannak kérdőjelek, ha csak azért kért cserét, mert több labdát szeretett volna. Háttööö…most sem egy Brady, Mahomes, Herbert fog neki dobálni…

vabu
vabu
Reply to  Zoltan Szilard v. Pinter
2022-04-29 05:36

A Jets az első kör nyertese nálam. Három top 15ös játékos. Hibátlan.

13enny
13enny
Reply to  vabu
2022-04-29 09:14

Nehéz volt elrontani az első két választást, de a felcsere tökös húzás volt, ráadásul sorozatban másodszor, a tavalyi Vera- Tucker húzás után. Úgy fest, lesz egy igen agresszív Jetsünk a következő évekre. Kicsit elszomorodtam, amikor láttam, hogy feljöttek, reménykedtem, hogy Howie varázsol mégegyet, és az Eagles jön fel, de lehet, hogy elég egy JJ neki egy időre a draftokon, és JJAW után nem akarta JJII-t is elhozni.

Zoltan Szilard v. Pinter
Zoltan Szilard v. Pinter
Reply to  vabu
2022-04-29 06:48

Végül is, az is nagy fegyvertény, hogy nem rontották el.

13enny
13enny
2022-04-29 09:06

Lessgo!!!

A Jordan Davis pick után majdnem rémálomba sírtam magam, féltem, hogy Howie szerelmes belé, és megelőzi érte a Ravenst, de reméltem, hogy nem fogja tudni. Aztán viszont jött ez a trade, és konkrétan 10 percig a levegőt bokszolva ugráltam az örömtől. Talk about érzelmi hullámvasút. Féltem kicsit a Jameson Williams + Devonta Smith elkapópárostól, de AJ és Smith sokkal jobban ki fogják egészíteni egymást, ilyen ellenértékért egy ilyen classban még úgy is 10/10 értékelés, hogy fogalmam sincs, honnan van erre pénz.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x