Connect with us

Hír

A Falcons, a Steelers és a Texans is döntött a 2019-es eső körösének ötödik éves opciójáról

A Falcons kétszer is választott a 2019-es draft első körében: az 1/14-es cetlivel a guard Chris Lindstrom, míg az 1/31-essel a right tackle Kaleb McGary érkezett. Előbbinek a csapat most lehívta az ötödik éves opcióját, amivel 13,202 millió dollárt fog keresni jövőre – a döntés érthető, Lindstrom ugyanis elit futásblokkolásban és átlagon felüli passzblokkolásban, stabilan átlagon felüli szintet képvisel. McGarynek is 13,202 millió dollár járt volna az opcióval, de mivel három év alatt már 26 engedett sacknél és 120 nyomásnál tart, így a Falcons érthetően nem élt ezzel a lehetőséggel.

A Steelers úgy döntött, hogy nem hívja le Devin Bush opcióját. A csapat egy extra második- és harmadik körös picket adott fel azért, hogy az 1/10-es cetlivel megszerezze a linebackert, de a projekt óriási kapufa lett. Bush a liga egyik legrosszabb LB-je minden téren, akinek ha nem lenne teljesen garantált a szerződése, már rég elküldték volna.


A Texans is döntött a 2019-es első körös játékosáról: a gárda meglepetésre lehívja Tytus Howard ötödik éves opcióját, aki így 13,413 millió dollárt fog keresni. Az eredetileg OT-ként draftolt, de mára már leginkább guardként használt Howard távolról sem nem érdemel 13+ milliót – bár az irányítót a várakozásokhoz képest egész jól védi (alacsonyan volt a léc), de futásblokkolásban teljesen használhatatlan.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!