Connect with us

Hír

A Saints ráhajt Tyrann Mathieu-re

A Saints nem szerzett egyetlen safetyt sem a drafton, így ez még egy megoldatlan pozíciónak számít a csapatnál. A poszt teljesen átalakul idén New Orleansban, hiszen Marcus Williams a piacon távozott, Malcolm Jenkins pedig visszavonult, így jelenleg Marcus Maye mellett Daniel Sorensen, illetve az inkább nickel cornerként játszó CJ Gardner-Johnson és PJ Williams vannak a keretben. Hogy ezt orvosolják, a vezetőség várhatóan ismét felveszi a kapcsolatot a legjobb elérhető szabadügynök Tyrann Mathieu-vel és agresszív ajánlatot fog neki tenni – írja Adam Schefter.

Mathieu New Orleansban született és nőtt fel, így adná magát az igazolás, ráadásul áprilisban látogatást is tett a csapathoz. Ez amúgy igaz az elkapó Jarvis Landryre is, azonban elkapót szerzett a Saints a draft első körében, így rá már kisebb szükség lenne – habár ártani nem ártana a támadósornak.

A csapatoknak egyébként azért volt érdemes kivárnia a draftot az ilyen lépésekkel, ugyanis a börzét követően az új igazolások már nem számítanak a kompenzációs pickek formulájába – habár a Saintsnél ez kevésbé fontos, ugyanis a jelenlegi várakozások szerint csak egy 7. körös picket kapnának, csak ezt üthette volna ki Mathieu megszerzése a draft előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!