Connect with us

Hír

A Texans közel volt Bradberry megszerzéséhez, de a szerződésen elbuktak a tárgyalások

A Giants már legalább két hónapja próbálta elcserélni a cornerback James Bradberryt, azonban mivel mindenki tudta, hogy meg akarnak válni tőle és a pénzügyi helyzetük nem engedi, hogy megtartsák (csak átalakítással, amit pedig az új vezetőség nem akart), így végül a New York-iaknak a kivágás mellett kellett dönteniük, amit tegnap hivatalosan meg is tettek. Azonban állítólag volt egy csapat, amely közel volt Bradberry megszerzéséhez, méghozzá a Houston Texans – írja Dan Duggan.

A TheAthletic újságírója úgy tudja, hogy a Texans és a Giants már megegyeztek az ellenértékről (egy hátsó körös pick), azonban a Texans és Bradberry nem tudott megállapodni egy új szerződés részleteiről. Egy hosszabbítás ugyebár csökkentette volna a cornerback idei cap hitjét, azonban Bradberry nem akart hosszabb távon elköteleződni Houstonba.

Duggan azt is hozzáteszi, hogy a Giants hajlandó lett volna a fizetés egy kis részét átvállalni, ha ez magasabb picket eredményez, ezt viszont a Texans nem akarta. Végül a houstoniak a draft harmadik választásával megszerezték Derek Stingley-t a posztra, Bradberry pedig most kereshet csapatot magának – vélhetően nagy érdeklődés lesz iránta, kérdés milyen fizetéssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!