Connect with us

Hír

AJ Brown: Évi 22 millióért maradtam volna a Titansben, de még évi 20-at sem ajánlottak

A Titans a draft első napján elcserélte AJ Brownt Philadelphiába egy első- és egy harmadik körös cetliért, ahol az elkapó azonnal kapott egy 4 éves, 100 millió dolláros hosszabbítást. Ez évi 25 millió dollárt jelent, ami új pénzben a negyedik legmagasabb az elkapók között, de Brown ennél olcsóbban is hajlandó lett volna Tennessee-ben maradni, csak a csapat nem volt ebben partner.

“Évi 22 millió dollárért is maradtam volna. Maradni akartam, de tőlük kapott ajánlat nagyon rossz volt. Még évi 20 millió dollárt sem akartak fizetni”

– mondta Brown az ESPN-nek.

Egyes hírek szerint ez az összeg egyébként évi $16 millió volt csupán. Amennyiben ez igaz, a Titans nagyon vakon volt (vagy mondjuk úgy: hurráoptimista). Idén Mike Williams és Chris Godwin nettó 20-, míg Davante Adams 28 millió dollárért írt alá (az első három évben évi 22,5 milliót vihet haza), Stefon Diggs és Tyreek Hill pedig új pénzben 24 és 30 millió dolláros hosszabbítást kapott (a valóságban évi 22-24 millió dollárt fizet). Az újonc szerződése miatt AJ Brown az évi 22 millió dolláros fizetésével még az átlag 19 milliót sem ütötte volna meg, pedig ennyit Christian Kirkhöz is hozzávágtak a piacon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!