Connect with us

Hír

A Panthers azt akarta, hogy a Browns álljon 13-14 millió dollárt Mayfield fizetéséből

A draft közben érkezett a hír, hogy megrekedtek a tárgyalások a Panthers és Browns között Baker Mayfieldet illetően, nem sokkal később pedig a Carolina a jövő évi 3. körös pickjét feláldozva felcserélt a 137. helyről a 94.-re és kiválasztotta Matt Corralt. Most a Charlotte Observer arról ír, hogy az elakadás oka az volt, hogy a Panthers kifizettette volna a Brownsszal Mayfield fizetésének jelentős részét.

A Panthers nagyon nem áll jól QB-poszton, nem véletlenül próbálta megszerezni többek közt Deshaun Watsont. Ugyanakkor a csapat nem csak szakmailag, de pénzügyileg is szenved az irányítóival, köszönhetően Sam Darnold lehívott ötödik éves opciójának, ami 18,8 millió dollárt garantál korábbi 1/3-as bustnak. Mellette már nem nagyon volt hely még egy kérdéses megítélésű játékosnak, aki szintén 18,8 millió dollárt keresne, így a Panthers azt akarta, hogy a Browns ebből fizessen ki 13-14 millió dollárt.

Ez még nem is lett volna rossz elképzelés, ezen a ponton már talán a Browns is belemenne egy ilyen feltételbe, ugyanakkor ez nyilván azt jelentette volna, hogy akkor egy magasabb pickkel kell kompenzálni a clevelandieket. A Panthers viszont nem nagyon tudott mit adni ezért az áldozatért, hiszen a csapatnak nem volt sem második, sem harmadik köre, legfeljebb jövőre, de a jelek szerint erre nem voltak hajlandóak.

Bár az is igaz, hogy a Brownsnak jelenleg a nullához közelít az alkupozíciója és még a végén lehet, hogy ki kell vágnia a QB-t és így is kifizetni neki a 18,8 milliót. Így nézve viszont akár egy 5. körös pickért is megérheti bevállalni egy 10+ milliós kifizetést, hiszen az is több a semminél – kivéve ha nem akarnak ezzel valamiféle precedenst teremteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!