Connect with us

Hír

Egy éve az 1/1 egyik legnagyobb favoritja volt, most ötödik körösként Wentz cseréje lesz

Tavaly májusban a fogadóirodáknál az Oklahoma irányítója, Spencer Rattler, illetve a North Carolina QB-ja, Sam Howell volt a két legesélyesebb jelölt a 2022-es draft 1/1-es pickjére. Ehhez képest Rattlert tavaly szezon közben kispadra ültették és nem is jelentkezett a draftra, míg Howell brutálisan nagyot csúszott és csak az ötödik körben választotta ki a Washington.

Az már az idei játékosbörze előtt egyértelmű volt, hogy Howell nem lesz 1/1-es, ugyanakkor voltak mock draftok, amik azért így is az első körbe jósolták, de minimum a második kör biztosnak tűnt (katonadani be is mockolta a Washingtonhoz). Aztán jött a draft és a meglepetés: minden irányító nagyot csúszott, de míg Kenny Pickett, Desmond Ridder, Malik Willis és Matt Corral csak kiment az első két napon, addig Howellt még Bailey Zappe is beelőzte és mindössze a hatodik irányító lett, akit kiválasztottak.

Ezzel együtt érdekes lesz a helyzet, ugyanis a Commanders depth chartján csak Carson Wentz és Taylor Heinicke van. Ugyan normál körülmények között egy ötödik körös irányítóban nem sok kezdő potenciál van, de Howell egy-két éven belül megfelelő képzés mellett akár kezdő is lehet. Wentz azért nem lehet nagyon nyugodt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!