Connect with us

Hír

Egy fokkal jobban néz ki David Njoku szerződése, mint korábban gondoltuk

Davis Njoku nemrég kapott egy 4 éves, évi 14,185 millió dolláros szerződést, amivel a teljes kontraktust tekintve a liga legjobban kereső tight endje lett. Most kiderültek a szerződés részletei, és bár még mindig erősen túl van fizetve, egy fokkal jobban néz ki a dolog.

Njoku idén 1,035 millió dollárt kereshet és mellé kapott 11,465 millió dollárnyi aláírási bónuszt. A 2023-as alapfizetése (4,5 millió dollár) teljesen garantált, és van még egy 8 millió dolláros roster bónusza, ami csak 2023 márciusában lesz garantált.

Az ezt követő évekre már nincs teljesen garantált rész, vagyis ez a gyakorlatban egy 2 éves, 25 millió dolláros szerződés (12,5 millió dollár/év) – a hátralévő két szezon opcionális és a Browns bármikor kihátrálhat belőle. Ezen kívül még kereshet 250 ezer dollárt, ha All-Pro lesz, és ha emellett még a rájátszásba is bejut a csapattal, akkor a 250 ezer dollár 500 ezer dollárra nő. Maximum tehát 26 millió dollárt kereshet a következő két évben, ha ő és a csapat is extrán jól teljesít.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!