Connect with us

Hír

Giants GM: Kellemes probléma lesz, ha Daniel Jones kivirágzik az újonc szerződése utolsó évében

A New York Giants nem hívta le Daniel Jones ötödik éves opcióját, így az irányító jövőre szabadügynök lesz. Ez abban az esetben lehet probléma, ha a QB az új edzői gárda kezei alatt megtáltosodik, de a csapat general managere, Joe Schoen szerint ez egy kellemes probléma.

“22 millió dollár nagyon sok és úgy gondoltuk, hogy a franchise jövője szempontjából az a legjobb, ha nem hívjuk le Daniel ötödik éves opcióját. De ez nem jelenti azt, hogy ne lennénk izgatottak amiatt, hogy vele dolgozhatunk együtt – ha kivirágzik, akkor az egy nagyon kellemes probléma lesz a számunkra, ugyanis semmi sem tiltja, hogy hosszabbítsunk vele vagy akár franchise taget tegyünk rá”

– mondta Schoen (via PFT).

A franchise tag jó eséllyel 34 millió dollár körül mozog majd 2023-ban, vagyis ha Jones idén jól játszik és nem sikerül vele megegyezni, akkor 34 millió dollárjába kerülne a Giantsnek a megtartása. Ez nem ideális, de még mindig sokkal kellemesebb ebben a helyzetben lenni, mint a Panthersében, ami lehívta Sam Darnold ötödik éves opcióját, aki így jó eséllyel 18 millió dollárért lesz csere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!