Connect with us

Hír

Irányítót és két elkapót igazolt a Bears

A Bearsnél úgy látták, hogy Nick Foles kivágása után túl vékony lett a QB-poszt, így a csapat egy évre leigazolta Nate Petermant, írja Tom Pelissero. A 28 éves irányító csatlakozott Trevor Siemianhoz és papíron megküzdhet azért, hogy Justin Fields cseréje legyen (de várhatóan inkább csak a holtszezonba és az edzőtáborba jött dobálni).

Peterman a Bills ötödik köröse volt még 2017-ben. A legemlékezetesebb meccsét újoncként játszotta, amikor is Buffalóban úgy ítélték meg, hogy Tyrod Taylor nem elég jó a kezdőbe: a 11. héten ő kezdett Chargers ellen és mindössze egy félidő alatt öt INT-t dobott. A szezont végül 24 sikeres passzal, 49 százalékos pontossággal, 251 yarddal, két TD-vel és öt INT-vel fejezte be.

Mindezek ellenére 2018-ban is ő volt a csapat kezdő irányítója az első héten, mert Sean McDermott úgy érezte, az újonc Josh Allen nem áll még készen az NFL-re (ez egyébként karrierje első két éve alapján jogos félelem volt). Peterman viszont megint borzalmas volt: 18 passzából csak öt volt jó 24 yardért és két INT-ért, 0-s passer ratinggel ültették le a padra, az elmúlt három évben pedig öt passzkísérlete volt összesen.

Mellette a Bears igazolt két veterán elkapót is, miután a liga talán legrosszabb egységével rendelkeztek – mondjuk ezen az új két név sem változtat. Egyrészt érkezett a 26 éves Dante Pettis, aki tavaly a Giantsnél töltötte a szezon nagy részét sérültlistán. Ő a 49ers második köröse volt 2018-ban, de mindössze 52 elkapás, 739 yard és 9 TD került a neve mellé négy szezonja alatt. Másrészt a 27 éves Tajae Sharpe csatlakozott a Bearshez. Őt 2015-ben a Titans választotta ki az ötödik körben, a tavalyi évet a Falconsnál töltötte, de a gyenge WR-állományban sem tudott 230 yardnál többet szerezni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!