Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney: A Super Bowlt üldözöm, és a Brownsszal esélyem van erre

Nem nagyon emlékszünk olyan időkre, amikor a játékosok azért szerződtek volna a Brownsba, mert úgy gondolták, esélyük van ott Super Bowlt nyerni. Az idők azonban változnak, már tavaly is sokat vártak az együttestől – bár akkor a playoff sem jött össze –, Deshaun Watson megszerzésével pedig a következő években várhatóan folyamatosan magasan lesz a clevelandi gárda a Super Bowl favoritok listáján.

A korábbi 1/1-es Jadeveon Clowney még sosem játszott Super Bowlban, azonban már igencsak szeretne. Ezért is igazolt vissza a Brownsba idén.

“Én csak üldözni akarom a Super Bowlt és szerintem van rá esélyünk. Nagyon jó védelmünk volt tavaly, és a labda mindkét oldalán szereztünk még kulcsfontosságú játékosokat, szóval szerintem van esélyünk. Nem is szeretném sehol máshol ezt megpróbálni, mint ahol tavaly is játszottam. Tudom, hogy mire vagyunk képesek együtt, remélem sikerül megugrani a következő lépcsőfokot és oda tudunk érni.”

– mondta Clowney a Best Podcast Available adásában. Elmondta azt is, hogy Deshaun Watson jó barátja még Houstonból és megmondta neki, hogy ha a Brownsba kerül, akkor ő is biztosan marad a csapatnál.

A Browns Super Bowl győzelmére egyébként a bet365 oldalon 19-es oddsszal lehet fogadni, ami a kilencedik legalacsonyabb a ligában.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x