Connect with us

Hír

Matt Ryan: Ha a Falcons nem próbálja megszerezni Watsont, akkor valószínűleg maradok

A Falcons szinte a semmiből jött, amikor beszállt a Deshaun Watsonért folytatott versenybe. A döntés azért is volt meglepő a franchise részéről, mert egyrészt Matt Ryannek olyan szerződése volt, amin úgy tűnt, nem lesz egyszerű túllépni egy sikeres próbálkozás esetén, másrészt egy sikertelen kísérlet után elég furcsa lett volna folytatni a közös munkát. Végül nem sikerült megszerezni Watsont, de nem csak őt bukta a csapat.

“Megértettem, miért próbálta megszerezni a csapat Watsont, viszont ez sok mindent megváltoztatott köztem és a csapat között. Ki kellett találnom, hogy mi a legjobb nekem és a családomnak, így elkezdtem új csapat után nézni. Végül a Falcons nem járt sikerrel, de én találtam egy olyan helyet, ahol bíztak bennem. 14 éven keresztül úgy keltem fel minden nap, hogy megpróbáltam bajnoki címhez segíteni a csapatom és úgy terveztem, hogy itt fejezem be a karrierem. Aztán a körülmények megváltoztak. Senki sem tudhatja, mi történt volna, ha nem próbálják megszerezni Watsont, de nagyon jó esély van arra, hogy akkor Atlantában maradok”

– mondta Ryan (via PFT).

A nemsokára 37 éves irányító nem olyan jó, mint fénykorában, mikor MVP is lett, a karereje megkopott már, de még mindig a liga első feléhez tartozik. Ezzel pedig egy gyenge divízióban sok mindenhez lehet kezdeni egy kiváló támadófallal és futójátékkal kisegítve, vele jó esélye van a Coltsnak, hogy 2014 után ismét megnyerje a csoportját. Ami pedig a Falconst illeti, jelenleg Marcus Mariotával és a harmadik körös újonc Desmond Ridderrel próbál túlélni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!