Connect with us

Hír

Phillip Lindsay a Coltsban kötött ki

Phillip Lindsay új otthonra talált, méghozzá Indianapolisban, ugyanis a futó egy évre aláírt a Coltshoz – írj a játékos ügynöke, Mike McCartney. A piszkos anyagiakról egyelőre nincsenek információk, de várhatóan veteránminimum közeli összegről van szó.

Lindsay draftolatlanként érkezett a ligába 2018-ban, azonban egyből berobbant a Broncosnál: első két idényében átlépte az 1000 futott yardos határt, és még 2020-ban is volt 500 yardja feleannyi snapből, mint korábban. Azonban a Denver ezután meglepetésre menesztette, így a futó aláírt a Texanshoz. Azonban ott sem termett sok babér neki és még szezon közben kivágták, hogy aztán a Dolphinsban fejezze be az idényt – de nem érte el a 250 yardot a teljes évet nézve. Lindsay arról híres még egyébként, hogy neki van a legtöbb labdaérintése fumble nélkül az NFL történetében (703).

A Coltsnál nyilván Jonathan Taylor a kezdő futó, mögötte pedig Nyheim Hines van ott harmadik downos játékosnak, de egy esetleges Taylor-sérüléssel újra nagyobb szerep juthatna Lindsay-nek a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!