Connect with us

Érdekességek

Russell Wilson idén kipipálhatja mind a 32 csapatot a legyőzöttek listájáról

A liga történetében eddig négy irányító volt képes arra, hogy mind a 32 franchise-t legyőzze – Tom Brady, Peyton Manning, Drew Brees és Brett Favre. Azonban könnyen lehet, hogy idén bővül ez a nagyon exkluzív klub és egy ötödik QB is csatlakozik. Ő pedig nem más, mint Russell Wilson.

John Breech (CBS Sports) világított rá, hogy a Broncos újdonsült irányítója már 30 csapatot legyőzött 10 éves pályafutása során, a maradék kettőt pedig idén kipipálhatja a listájáról. Az egyik értelemszerűen a Seahawks, ahol eddigi teljes karrierjét töltötte, így ellenük nem is volt esélye eddig felmutatni egy győzelmet. A másik pedig az új csoportrivális Chargers, amelytől eddig mindkét alkalommal, 2014-ben és 2018-ban is kikapott.

A Seahawkst ráadásul egyből az első héten letudhatja Wilson a hétfő esti rangadó keretein belül, a Chargersre pedig két lehetősége is lesz idén, a hatodik és a 18. fordulóban – előbbi szintén hétfő esti rangadó lesz egyébként.

Van még egy irányító, aki közel van ahhoz (és mégis nagyon távol), hogy minden csapatot legyőzzön, ő pedig Aaron Rodgers, aki 31 csapatot kipipálhatott már, egyedül a Green Bay Packers maradt, de a legutóbbi hosszabbítása után úgy néz ki, erre nem is fog sor kerülni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!