Connect with us

Hír

38 éves korában elhunyt a Cowboys korábbi futója

Holtan találták meg texasi lakásában a Cowboys korábbi running backjét, Marion Barbert – írja a Fort Worth Star-Telegram. A halál okát egyelőre nem tudni biztosan. A rendőröket vízszivárgás miatt hívták ki a helyszínre, majd erővel hatoltak be a lakásba, ahol megtalálták a mindössze 38 éves ex-focistát (jövő héten lett volna a 39. születésnapja).

Barber 2005-ben volt a Cowboys negyedik körös pickje, majd hat szezont húzott le Dallasban, utána pedig még egyet Chicagóban visszavonulása előtt. Leginkább Marshawn Lynch-hez lehetne hasonlítani a játékát, kemény volt és rengeteg lehetetlennek tűnő helyzetből szabadult ki. Egyszer Pro Bowler is lett, miután 2007-ben 975 yardot és 10 TD-t szállított a földön, pedig hivatalosan egy meccsen sem volt kezdő abban a szezonban. Karrierjét 4780 futott yarddal és 53 TD-vel fejezte be.

Visszavonulása után elég problémás volt az élete. 2014-ben a mentális egészségének kivizsgálása miatt vitték kórházba, majd erre később még egyszer sor került. Pár éve pedig letartóztatták, mert két autót is megrongált, mikor nagy erővel beléjük futott. Dez Bryant tavaly tweetelt arról, hogy már nem is tud jó szívvel megnézni egy Barber highlight videót, mert tudja, milyen most az élete.

Nyugodjék békében!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!