Connect with us

Hír

A Texans is vádlott lesz Watson szexuális zaklatási perében

Korábban írtunk arról, hogy Deshaun Watson legalább 66 masszőrnővel találkozott 17 hónap alatt, amihez Texans is asszisztált. A csapat ugyanis hotelszobákat biztosított Watsonnak a masszázs-tevékenységeihez, emellett adtak neki titoktartási nyilatkozatos papírokat, hogy a masszőrhölgyek ezt töltsék ki. Ennek most meg is lett a következménye, ugyanis az irányítót perlő 24 nő ügyvédje, Tony Buzbee a Texanst is fevette a vádlottak közé.

Ez nem jelenti azt, hogy a Texans tudott volna arról, mit csinál Watson (bár azért meglepő lenne). Nem is erről fog szólni a csapatot érintő tárgyalás, hanem arról, hogy a franchise-nál miért nem tettek fel bizonyos kérdéseket az irányítónak, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az irányító masszőrnők tucatjaitól kap masszázst. Magyarán, hogy miért asszisztáltak Watsonnak bárminemű kérdés vagy ellenvetés nélkül.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
2022-06-09 17:01

🍑 wаnnа sех?? https://cutt.ly/TH8HjTx

Tizenkettes
Tizenkettes
2022-06-09 16:26

Mi lehetett a Texans titkárságán.
– Janet, legyen szíves kinyomtatni a playbookot 130 példányban, minden egyes játékos szerződését pedig 5 példányban.
– Még valamit?
– Ja, igen, még 20 darabot ebből a titoktartási nyilatkozatból Deshaunnak, mert már megint elfogyott!

Zoard
Zoard
2022-06-09 14:24

Amin én csodálkozom hogy ha ez ilyen mértékben (legalább a hotelszobáig, a masszőrt kivéve hogy legyek naív optimista) volt szervezve a Texans részéről, akkor miért csak most derült ki?
Az NFL/ a nyomozati “szervek” ilyen bénák, vagy valaki nagyon ügyesen konspirált ezidáig a Texansnál?
A szolgáltató hölgyek egyike sem tett említést eddig arról hogy GDPR-t és titoktartási nyilatkozatot kellett aláírniuk? meg hogy ezt ki kérte ezt tőlük? Nem életszerű hogy mindegyikük amnéziában szenvedett a közelmúltig.
Aztán a franchise oldal…Elég valószerűtlen hogy a semmiből jött hirtelen, hogy nahát a szállodai szobát meg a papírt ki hozta össze ennek a szegény betegnek.

juhaszvik
juhaszvik
2022-06-09 13:51

Én ezt most lehet már nem is értem: szóval, a srác mániája az volt, hogy random masszőrnőkre mozdult rá? Vagy szimplán összekeverte a masszőrt és a fizetős hölgy szolgáltatást? Persze az is lehet, hogy vannak olyan szexmunkások, akik vegyesen dolgoznak mind a két területen, de azért min. 24-szer benézni ezt, az több, mint felületesség…

bjeela
bjeela
2022-06-09 13:15

A texasi Haranglábnál ez is beletartozott az isteni 7. és 10. parancsolatba…

conspiracy theory
conspiracy theory
2022-06-09 13:05

“miért nem tettek fel bizonyos kérdéseket az irányítónak, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az irányító masszőrnők tucatjaitól kap masszázst.”
Valószínűleg Watson lehet az első olyan játékos, aki nem egy mongám kapcsolatban töltötte a hétköznapjait, ezért teljesen jogos a kérdés. :)

frankovics.andras
frankovics.andras
2022-06-09 12:25

A Texans vajon hány meccses eltiltásra számíthat? :D

Everlast77
Everlast77
2022-06-11 11:32

Én arra lennék kíváncsi, hogy ez most mind Houstonban történt? Már a 66. Mert ha igen, az hogy van, hogy a 17 hónap alatt egymás között nem kommunikáltak ezek a masszőrnők? Oké, hogy Houston nagy város, de nem hiszem el, hogy mondjuk 40 masszőrnőből legalább kettő ne ismerné egymást. Figyelj Jane, ha hívnak a Texanstól, hogy Deshaunt kellene megmaszni, nehogy elvállad, mert egy f*sz! Aztán Jane is szól valakinek és így tovább. 3 hónap után nem találtak volna neki, vagy ő nem talált volna új masszőrnőt a környéken. Szóval ez az egész kezd teljesen életszerűtlen lenni. Vagy a 66-ból csak kb 20 aki tényleg masszőrnő volt, a többi egyéb foglakozású. Persze ezektől fügetlenűl úgy tűnik, hogy Deshaun barátunk tényleg egy qrva nagy gyökér!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x