Connect with us

Hír

A Brownsnál nyolc meccses Watson-eltiltásra készülnek

Továbbra is várunk arra, hogy a független döntőbíró kiszabja az eltiltást Deshaun Watsonra, így egyelőre csak találgatni lehet, hogy hány meccsre meszelik el a Browns irányítóját (ha elmeszelik egyáltalán, bár ez azért elég valószínűnek tűnik). Mindenesetre a PFT információi szerint a Browns 8 meccses eltiltásra készül a színfalak mögött.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ennyi is lesz az ítélet, ez egyszerűen a csapat szubjektív várakozása. Ráadásul az is előfordulhat, hogy gyakorlatilag mindegy, mekkora eltiltást szab ki a bírónő, hiszen az NFL és Watson (pontosabban az NFLPA) is fellebbezhet ez ellen, amiről már Roger Goodell dönt. Tehát ha valamelyik fél nem lesz elégedett a döntéssel, akkor még tovább elhúzódhat az ügy. Talán épp azért húzza Sue Robinson a döntést, hátha meg tudnak egyezni a felek a háttérben egy mindenkinek megfelelő meccsszámban – bár ez jelen állás szerint nem tűnik valószínűnek.

Watson eltiltása esetén Jacoby Brissett lenne a Browns kezdő irányítója, akivel nehéz elképzelni, hogy a rájátszásért küzdjön a csapat, de az első 8 héten azért még vele is lesznek verhető ellenfelek. Így néz ki a Cleveland sorsolása az első 8 fordulóban: @Panthers, Jets, Steelers, @Falcons, Chargers, Patriots, @Ravens, Bengals. Ha egy 4-4-es mérleget sikerülne ebből kihozni (ami nem tűnik lehetetlennek), akkor a 9. heti bye week után Watsonnal lehet egy jó hajrát nyomni a rájátszásért (de akár még 3-5-ről indulva is).

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2022-07-20 16:08

Már rég kellett volna egy listát csinálni, hogy milyen vétség hány meccs eltiltást ér. Kevesebb vita lenne a liga és a játékosok szakszervezete között. Ezek a srácok lassan már mindent elkövettek, sok újra már nem képesek. :)

Staten Island
Staten Island
2022-07-20 07:03

hátha meg tudnak egyezni a felek a háttérben egy mindenkinek megfelelő meccsszámban

Pont ez jutott eszembe a szalagcímet olvasva. Az egy éves eltiltás esetén bírósággal való fenyegetőzés és ennek a mostaninak a kiszivárogtatása is arról szól, hogy ők hány meccset szeretnének kapni. Felháborító a Browns részéről, hogy azt hiszik ők fingják a passzátszelet a ligának, azok után ami történt. Nagyon nagyon remélem, hogy minimum egy éves eltiltás lesz a PO-ra is vonatkozólag, ez alatt én csalódott leszek.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Staten Island
2022-07-20 08:12

HA valóban igazak a vádak – és tegyük a szívünkre a kezüket azért 60+ eset + a körülmények már már mondhatni túl vannak a “gyanús” határán, akkor játszania se kéne többet, max a böriválogatottban..

Farubcek
Farubcek
2022-07-20 06:50

Érdekes, én nem látom ilyen sötétnek a helyzetet. Szerintem egyrészt a Browns támadófala és futójátéka elég durva ahhoz, hogy valameddig kompenzálni tudja az elit irányító hiányát. Másrészt pedig az első négy meccset papírforma szerint hozniuk kell, még akkor is, ha Brissett áll a center mögött. Mármint ha a srác nem dob 3-4 INT-et meccsenként, akkor ez négy győzelem kell, hogy legyen. Az utána jövő négy meccsen pedig szintén lehet hozni bravúrgyőzelmet – sőt, a Patriots elleni hazai talán nem is lenne igazán bravúr.

Ebből a szempontból amúgy Brissett egy jó beugró. Tapasztalt, nem villog sokat, de nem is csinál nagy hülyeségeket. Ha épp csak annyit csinál, hogy meccsenként kioszt 200 yardnyi passzt, és vigyáz a lasztira, akkor ez a Browns alsó hangon 4-4-ről, de inkább 5-3-ról várhatja Watsont.

Sestertius
Sestertius
2022-07-20 06:34

az a durva, hogy ha szerencséjük van akkor simán 5-3 al is jöhet vissza… eddig szerettem a Brownst, szimpatikusan építkeztek.. de ezután lesülyedt a Titans szintjére, vagy inkább az alá

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x