Connect with us

Hír

A Buccaneers egész szezonra elvesztette kezdő centerét

A Buccaneers edzésén a tegnapi nap folyamán a kiváló center Ryan Jensent kiskocsival kellett levinni a pályáról, ami sosem jelent jót. Hivatalos diagnózis ugyan még nincs, de már tegnap is elég negatívan hangoztak a csapat edzői, most pedig Ian Rapoport arról számolt be, hogy minden bizonnyal véget ért Jensen szezonja egy térdsérülés miatt.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Buccaneers tavalyi kezdő belső támadófala teljes egészében kicserélődik az idei évre: Alex Cappa eligazolt, Ali Marpet visszavonult, most pedig az idén újraigazolt Jensen megsérült. Az egyik guard poszton a Patriotstól trade keretein belül megszerzett Shaq Mason biztosnak tekinthető, a másikon vagy a veterán Aaron Stinnie vagy az újonc Luke Goedeke fog játszani.

Centerben viszont nem igazán van a kereten belül megfelelő utánpótlás (a tavalyi harmadik körös Robert Hainsey állt be Jensen helyére tegnap), így könnyen lehet, hogy igazolni fog a Bucs valakit. A piacon magasan JC Tretter a legjobb center, vele minőségben sem lenne visszaesés. Rajta kívül Billy Price vagy Matt Paradis elérhető, de velük már nagyobb romlás állna be közvetlenül Tom Brady előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!