Connect with us

Hír

A Buccaneers egész szezonra elvesztette kezdő centerét

A Buccaneers edzésén a tegnapi nap folyamán a kiváló center Ryan Jensent kiskocsival kellett levinni a pályáról, ami sosem jelent jót. Hivatalos diagnózis ugyan még nincs, de már tegnap is elég negatívan hangoztak a csapat edzői, most pedig Ian Rapoport arról számolt be, hogy minden bizonnyal véget ért Jensen szezonja egy térdsérülés miatt.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Buccaneers tavalyi kezdő belső támadófala teljes egészében kicserélődik az idei évre: Alex Cappa eligazolt, Ali Marpet visszavonult, most pedig az idén újraigazolt Jensen megsérült. Az egyik guard poszton a Patriotstól trade keretein belül megszerzett Shaq Mason biztosnak tekinthető, a másikon vagy a veterán Aaron Stinnie vagy az újonc Luke Goedeke fog játszani.

Centerben viszont nem igazán van a kereten belül megfelelő utánpótlás (a tavalyi harmadik körös Robert Hainsey állt be Jensen helyére tegnap), így könnyen lehet, hogy igazolni fog a Bucs valakit. A piacon magasan JC Tretter a legjobb center, vele minőségben sem lenne visszaesés. Rajta kívül Billy Price vagy Matt Paradis elérhető, de velük már nagyobb romlás állna be közvetlenül Tom Brady előtt.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-07-30 07:34

Jó kérdés, hogy Tretter mint szakszervezeti bizalmi mennyire érdekelt még a játékban. A tárgyalóasztalnál nehezebb megsérülni és még csak az sem biztos, hogy rosszabbul keresne csak azzal.

JászKuhn
JászKuhn
2022-07-30 09:08

Ahogy írtad: nincs gond Tretter elérhető….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x