Connect with us

Hír

Chase Young kihagyja a szezon elejét

Chase Youngot a Commanders PUP-listára helyezte, ugyanis még nem épült fel a tavalyi ACL-szakadásából. Ez alapvetően ilyenkor még nem jelent sokat, de ha a keretszűkítésig nem veszik le a sérültlistáról, akkor az első négy fordulót ki kell hagynia. Erre pedig reális esély van, az pedig gyakorlatilag borítékolható, hogy az első pár mérkőzésen nem lesz ott a kiváló pass rusher.

Ezt maga Ron Rivera főedző mondta el egy rádióműsorban, és ugyan először arról beszélt, hogy a PUP-listán kezdi majd meg a szezont Young, utána helyesbített, hogy az első meccsen nem fog pályára lépni. A fővárosiak a Jaguars, a Lions, az Eagles és a Cowboys ellen kezdik meg a szezont, így ezeket a mérkőzéseket kell kihagynia a 2020-as első körösnek, amennyiben marad a PUP-listán, ekkorra pedig már októberre fordul a naptár.

Young tavaly 9 meccsen lépett pályára, de csak 1,5 sack került a neve mellé. Ugyan a zsákolások nem jöttek, nyomásgyakorlásokban és futás elleni védelemben továbbra is kiváló volt, ahogy 7,5 sackes újonc idényében is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!