Connect with us

Hír

DK Metcalf megjelent a Seahawks edzőtáborában, de nem edz

DK Metcalf megjelent a Seahawks edzőtáborában, ugyanakkor több riport is arról számolt be, hogy nem vett részt az edzéseken. Ennek egyik oka lehet az, hogy még nem épült fel teljesen a korábbi lábműtétjéből (bár akkor valószínűleg PUP-listára teszik), ám valószínűbb, hogy hold-inba kezdett egy új szerződésért – tehát ott van az edzésen, hogy ne kapjon pénzbüntetést, de nem edz.

A még mindig csak 24 éves elkapó a 2019-es draft harmadik körében került a Seahawkshoz és az elmúlt három évben 216 elkapásból 3170 yardot és 29 TD-t szerzett – ma már az NFL legjobb elkapói közé tartozik. Ehhez képest idén csak 4 millió dollárt keresne, vagyis időszerű lenne egy hosszabbítás. Ráadásul Metcalf korábban kihagyta a csapat kötelező minitáborát, így annyira nem lenne meglepő tőle egy hold-in.

Idén több elkapó is 20-30 millió dolláros hosszabbítást kapott, köztük Metcalf évfolyamtársa, Terry McLaurin, aki további 3 évre 69,6 millió dollárért kötelezte el magát a Commanders mellett. Jó eséllyel a Seahawksnak is legalább ennyit kell ajánlania, ha szeretné megtartani az egyik legjobbját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!