Connect with us

Hír

John Lynch: Nick Bosa jövőre, Deebo Samuel már idén új szerződést kaphat

A 49ers menedzsmentjének van bőven munkája, ugyanis a csapat egyik legjobb támadójával, az elkapó Deebo Samuellel és legjobb védőjével, Nick Bosával is hosszabbítani kellene. Előbbi többek között már cserét is kért (bár állítólag nem a pénzügyek miatt), így ő a prioritás, míg utóbbi inkább jövőre kaphat új szerződést John Lynch szerint.

“Nick szerződése még két évig érvényes. Soha ne mondd, hogy soha, bármi megtörténhet, de valószínűbb, hogy jövőre kerül rá sor a hosszabbításra. Egy azonban biztos: amíg mi itt vagyunk, addig ő sem megy sehová. Ami pedig Deebót illeti, nagyon eredményes beszélgetéseink voltak. Közeledtek az álláspontok, de még van min dolgozni, remélhetőleg a közeljövőben sikerül bejelenteni a megállapodást”

– nyilatkozta a 49ers GM-e (via PFT).

Samuel tavaly 1770 scrimmage yardot és 14 TD-t jegyzett, All-Pro lett és a Pro Bowlba is beválasztották. A piaci ára 25-30 millió dollár mozog és alighanem a 49ers sem ússza meg ennél kevesebbért. Bosa is ebbe az árkategóriába tartozik, a két egészséges szezonjában ugyanis összesen 190 nyomást generált és 35 sacket jegyzett a PFF számítása alapján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!