Connect with us

Hír

Lamar Jackson nem tervez holdoutolni, de még az edzőtábor előtt új szerződést akar

Lamar Jackson nemrég kitett a Twitter és az Instagram oldalán egy borítóképet, rajta azzal a szöveggel, hogy pénz kell neki. Újságírói kérdésre azt állította, hogy ez nem üzenet a Ravensnek, de ezzel együtt nagyon boldog lenne, ha kapna egy új szerződést még az edzőtábor előtt.

“Remélhetőleg sikerül megállapodni. Nem azt mondom, hogy most azonnal kell az új szerződést, de jó lenne, ha már az edzőtábor előtt hosszabbítanánk. Holdoutolni viszont nem tervezek”

– mondta az irányító a USA Today-nek.

Jackson idén az ötödik éves opciójával játszik, amivel mindössze 23 millió dollárt keresne. Ezzel szemben a tendenciák alapján egy 50 millió dolláros hosszabbítás sem lenne irreális a karrierje során 37-12-es alapszakaszmérleggel rendelkező QB-nak, bár az más kérdés, hogy a Ravens hajlandó lesz-e Joe Flacco után őt is a liga legjobban kereső irányítójává tenni.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2022-07-10 16:30

Annyira azért nem jó. Mondom ezt úgy, hogy nekik tapsolok. Azt meg külön megér egy misét, hogy a nagy álszent, nem akarok szerződéssel foglalkozni, csak a focira akarok koncentralni igazából arról szólt, hogy nézzük meg ki mit kap, azt’ nyissátok nagyobbra a tárcát. De ahhoz azért szvsz. jobbnak kéne lenni

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Tuskó Hopkins
2022-07-11 05:42

Nem érzem az álszentséget. Eddig nem foglalkozott a szerződéssel, tényleg csak a focira koncentrált. Most már foglalkoztatja az új szerződés, de nem holdoutol, nem szarakodik, csak jelzi, hogy ő már kész elkezdeni tárgyalni.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Tuskó Hopkins
2022-07-10 18:44

“Annyira azért nem jó.”

Nem az a lényeg, hogy mennyire jó. Hanem, hogy a Ravens vele tervez e hosszú távon vagy sem? Ha nem, akkor el kell cserélni (már el kellett volna). Viszont ha úgy gondolják, hogy ő a franchise irányító, akkor nem rajta kell spórolni. Ennyire egyszerű ez.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  Fetyke
2022-07-11 08:33

Báró elittel már egyszer megjártuk. Ki lett tömve azt’ hozott egy jó közepes teljesítményt. Sokra nem mentünk vele. Én két utat látnék ennél jobbnak. Az egyik, amit te is írtál, balra el és új ember után nézni. B verzió, (utópia) kicsit önkritikusabb lesz és nem akar bankot robbantani, akkor futja falra meg elkapóra is és a végén még tényleg ott lehetünk a szeren.
De tartok tőle egy harmadik variáns lesz.

bjeela
bjeela
Reply to  Tuskó Hopkins
2022-07-11 09:37

“Ki lett tömve azt’ hozott egy jó közepes teljesítményt.”
Már elnézést, de Flacco soha a büdös életben nem tudott tartósan jó játékot produkálni. Kéccer volt életében 90-es réting fölötti szezonnya, oszt ennyi.
Amúgy nagyon érdekes, hogy a PO-ban sokkal jobban teljesített. És erre alapozva adtak neki nagy lét, tejjesen feleslegesen.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  bjeela
2022-07-11 12:21

Továbbá tavol álljon tőlem a digó csődör rehabilitasa, de ha jól emlékszem 2012- 2017 közt 5 OC és 5 qb edző, nem biztos, hogy ideális körülmény.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  bjeela
2022-07-11 12:07

Utóbbira nem nagyon van magyarázat. Akkor kellett volna lecsapni Daltonra mert emlékeim szeint ő se volt klasszis, de alapszakaszban elkaristolt utána meg jöhetett volna po báró! Na de nem véletlen nem én vagyok a GM ;)
És egyetértek, hogy breki jobb qb, de azért nem tartom akkora ultimate weapon-nek hogy most meg erre alapozva kapjon top gempát.
Mert láttuk, hogy ő is igényli a jó célpontot meg a rendes falat, az meg szintén pénzigényes.

bjeela
bjeela
2022-07-10 19:30

Azé Flacco legalább egy gyűrűt összehozott, amitől Lamar eléggé messze van. Viszont jobb QB.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  bjeela
2022-07-11 08:38

Azért messze nem csak báró eliten múlt az, volt ott egy Ray Lewis jelenség meg egy penge védelem.
Akkor, ott minden kiadta. Után meg már nem és ahhoz Flacco is kevés volt.

bjeela
bjeela
Reply to  Tuskó Hopkins
2022-07-11 09:31

Legyünk tisztességesek a digó csődörrel. Azon a négy rájáccásmeccsen összességében 117,2-es rétingje volt, 11 TD, 0 INT, 8,7%-os TDpassz arány, 285 yard meccsenként. A SB-ban pedig 3 TD, 0 Int, 124,2-es réting és 287 yard. Ez azért rohattjó mutató.
Más kérdés, hogy az alapszakaszban egynagyszar volt.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x