Connect with us

Hír

Tre White, Darius Leonard és Jameson Williams is sérültlistán kezdi az edzőtábort

Kezdődnek az edzőtáborok, azonban nem minden játékos áll készen egészségügyileg arra, hogy részt is vegyen az edzéseken. Ők a PUP (Physically Unable to Perform) vagy NFI (Non Football Injury) listára kerülnek ilyenkor. Nagy aggódásra ezen a ponton még nincs ok, ugyanis innen bármikor levehetők a szezon kezdetéig – azonban ha addig ez nem történik meg, akkor hat meccs kihagyás vár rájuk.

A Billsnél a sztárcorner Tre White Hálaadáskor szakította el a térdszalagját a Saints ellen, így egyelőre nem tud edzésbe állni, ezért került PUP listára. A főedző Sean McDermott elmondása szerint azonban a megfelelő ütemben halad a felépülése és a belét is kidolgozza, hogy mielőbb visszatérhessen.

Buffalóban NFI-listára került az idén igazolt guard, Rodger Saffold, miután az utóbbi pár hétben autóbalesete volt és a bordái sérültek meg. Sokkal többet nem tudni az esetről ezen a ponton, mindenesetre Saffold így később állhat edzésbe.

A Coltsnál a védelem egyik legjobbja és vezére, Darius Leonard került PUP-listára, miután júniusban hátműtéte volt. Mellette a pass rusher Taquan Lewis, a safety Rodney McLeod és az elkapó Michael Strachan sem bevethető egyelőre.

A Lionsnál két magasan választott újonc sem tudott még edzésbe állni: az első körös elkapó Jameson Williams és a második körös pass rusher Josh Pascal is sérült-listán kötött ki a tábor kezdetén (előbbi NFI, utóbbi PUP listára került). Williams ACL-szakadásból lábadozik, Pascal pedig lábsérüléssel bajlódik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!