Connect with us

Hír

A Cowboys megkereste a visszavonult Andrew Whitworth-öt

Tyron Smith súlyos sérülése után nagyon rosszul néz ki a Cowboys évekig ligaelit támadófala, így nem meglepő, hogy a csapat nagy erőkkel keresi a pótlást. Ugyan a piacon is vannak még korrekt játékosok (például Eric Fisher), de Jerry Jonesék biztosra mentek és mindenkit is felhívtak.

“Folyamatosan csöng a telefon. Egyértelmű, hogy ami a Cowboysszal és Tyron Smith-szel történt, az szörnyű. Tehát igén, sűrű napom volt. A probléma viszont az, hogy nem engem kellene hívogatni, hanem a nejem és a gyerekeimet, ugyanis ők döntenek arról, hogy folytassam-e”

– mondta az idén visszavonult Andrew Whitworth pályaszéli interjú formájában (via Amazon Prime Video).

Tavaly a 40 éves LT parádésan teljesített a Ramsben, és bár volt esély a folytatásra, végül a visszavonulás mellett döntött. Persze bármikor meggondolhatja magát, ugyanakkor a csapatoknak nemcsak őt vagy a feleségét kellene hívogatni, hanem a Ramst is, ugyanis Whitworth visszatérése esetén ők birtokolnák a játékjogát (bár a cap miatt jó eséllyel ki kellene vágni a falembert).

Ezért egyébként akár tamperinggel is lehetne vádolni a Cowboyst, ami arra késztette később Whitworth-öt, hogy átalakítsa a mondandóját: úgy pontosított, hogy sokan hívták és írtak neki, könyörögve, hogy menjen a Cowboysba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!