Connect with us

Hír

A Raiders elcserélheti Josh Jacobst?

Elképzelhető, hogy Josh Jacobs raidersös napjai meg vannak számlálva. A korábbi első körös futó volt a csapat egyetlen kezdő skill játékosa, aki játszott a Raiders Hall of Fame meccsén (öt futásból 30 yardot szerzett a földön, illetve volt két elkapása 14 yardért), ami miatt sokan úgy gondolják, hogy így akarják Josh McDanielsék felkelteni a futót kereső csapatok érdeklődését.

Ugyan ez egyelőre csak egy elmélet, de egyáltalán nem lenne meglepő, ha bekövetkezne. Az új vezetés hagyományosan szeret megszabadulni az előző garnitúra szerzeményeitől, amit jól mutat, hogy Jacobs 8 millió dolláros ötödik éves opcióját sem hívta le a Raiders. Ráadásul ott a rosteren Kenyan Drake, valamint a csapat leigazolta az ex-hazafi Brandon Boldent és a negyedik körben draftolta Zamir White-ot, így Jacobs egyáltalán nem nélkülözhetetlen.

A 24 éves futó szerződése a szezon végén lejár és nem lehet kivágni, egy cserével viszont 2,122 millió dollárt spórolna a csapat, míg a potenciális ellenérték várhatóan egy harmadik napos pick lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!