Connect with us

Hír

Diontae Johnsont beperelték, mert nem jelent meg a gyerekeknek szervezett focitáborában

Diontae Johnson nemrég sokkal gazdagabb lett, ugyanis aláírt egy két évre szóló $36,71 milliós szerződést. Most viszont ennek egy kisebb részét várhatóan el fogja bukni, ugyanis beperelték, amiért nem jelent meg a gyerekeknek szervezett focitáborában még május végén – írja a Pittsburgh Post-Gazette. A Steelers elkapójának ügyvédjei azzal indokolták a hiányzást, hogy a rossz időjárás miatt a repülőgépe késett.

Johnsont az a cég perli, aki megszervezte az edzőtábort. A FlexWork Sports Management LLC indoklása szerint vissza kellett fizetniük a résztvevőknek a pénzük egy részét, illetve értelemszerűen a hírnevük is csorbát szenvedett. A 125 dolláros részvételi díjban benne volt egy közös fotó az elkapóval, és voltak olyan drágább csomagok is, amik több interakciót engedtek meg Johnsonnal. Ezeket nyilván nem tudta teljesíteni a tábort szervező cég, így vissza kellett téríteni a pénzt.

A cég állítása szerint 36 ezer dollárt kellett megtéríteniük összesen, emellett a szervezői kiadásaik 10 ezer dollárra rúgtak, amit a Johnsonnal kötött megállapodás szerint az elkapónak vissza kell fizetnie a távolmaradása esetén, ahogy egy 2250 dolláros lemondási díjat is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!