Connect with us

Hír

Hosszabbított bal oldali tackle-jével a Cardinals

DJ Humphries 2020-ban írt alá egy három éves $44,25 milliós hosszabbítást, most pedig ismét a kasszához járult. A 28 éves játékos kihasználta a rövid szerződést és újabb hosszabbításban egyezett meg a Cardinalsszal, most három évre $66 millióról, amiből $34 millió garantált – írja Ian Rapoport. Ezzel az új pénz éves átlagát tekintve a harmadik legjobban fizetett OT lett Trent Williams és David Bakhtiari mögött, holtversenyben Laremy Tunsillal.

Humphries ennyire azért nem számít jó tackle-nek, a Cardinalsnál azonban nagy a bizonytalanság a falban, ugyanis jelen állás szerint rajta kívül egyik kezdővel sem lehet számolni az idei év után: Justin Pugh, Will Hernandez és Kelvin Beachum szerződése lejár, Rodney Hudson pedig már idén is a visszavonuláson gondolkodott. Egy kis stabilitás nem ártana a nemrég lekötött Kyler Murray előtt, a korábbi első körös Humphries pedig összességében egy megbízható játékosnak számít – csak nem egy sztárnak, mint amit a fizetése mutat.

Humphries tavaly 42 nyomás és 7 sacket engedett, mindkettő benne volt a 10 legtöbben a posztján, emellett összeszedett 12 büntetést is, ami konkrétan a legtöbb volt a tackle-ök közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!