Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo iránt nincs érdeklődő, de így sincs maradása

A 49ers egyértelműen Trey Lance-szel képzeli el a jövőt, így a 25 millió dolláros fizetéssel rendelkező Jimmy Garoppolo engedélyt kapott arra, hogy cserepartnert keressen magának. A helyek azonban elfogytak és Ian Rapoport információi szerint nincs érdeklődő az irányító iránt, viszont a csapat így sem sieti el a QB kivágását.

Garoppolo – és persze a potenciális új csapatának – szempontjából is az lenne a legjobb, ha kivágná 49ers, már csak az új playbook megtanulása miatt is. Ugyanakkor a San Franciscónak teljesen mindegy, hogy ma vagy a végső keretszűkítéskor küldi el az irányítót, mivel így is, úgy is megspórolja a teljes fizetését. A kivárással viszont legalább némi esélyt adnak maguknak, hátha megsérül egy kezdő QB valahol és lesz valamilyen csere, de ha nem, legalább nem könnyítik meg Garoppolo új csapatának a helyzetét.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2022-08-08 13:44

Ha Lance megsérül akkor jimmy kezdi a szezont vagy cserélnek csere qb ért?

Fetyke
Fetyke
Reply to  d zoli
2022-08-08 15:43

Jimmy helyében akkor sem maradnék, ha a 49ers teljes vezérkara térden állva könyörögne.

d zoli
d zoli
Reply to  Fetyke
2022-08-10 09:19

Ha térdelnek, de nem könyörögnek, hanem mást csinálnak?

csak ezt ne
csak ezt ne
2022-08-08 20:16

Most úgy csinál az egész franchise és nincs is sok választásuk, mintha Lance miatt most ezer évig nincs is kezdő gondjuk, miközben JG miatt van egy potenciális SB csere irányójuk, mert van is amúgy aki tényleg az, ha éppen egészséges, ha a kezdő nem is az.

Nem értem a Seahawks, Texans vagy Browns illetékeseit, hogy miért nem könyörögnek egy cseréért. Azért néha ez a hülyék ligája tényleg. Most tényleg téma, hogy JG vagy Smith, vagy Brisset lesz megoldás? Ez komoly?

katonadani
Reply to  csak ezt ne
2022-08-09 06:38

a probléma inkább az, hogy Jimmy 25 millióért vagy Smith/Brissett 5ért. Seahawks esetében meg ugye Smithszel jobb esély a magas pickre és jövőre jó újonc QBra.

László Varga
László Varga
2022-08-08 18:04

A SF hazardiroz, ha JG trade v. cut és Lance megsérül, nincs senki és a szezon kuka. Lehet megondolják még JG-t…pl. cut és újra leigazolják :) Ld. évente Hoyer a Patsnél.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x