Connect with us

Hír

Kihagyhatja a szezon elejét Elgton Jenkins

Az elkapósor mellett már a támadófal miatt is aggódhatnak a Packers szurkolói. Nem elég ugyanis, hogy a 2020 decembere óta mindössze fél meccset játszó David Bakhtiari állapotáról továbbra sem sokat tudni, most úgy tűnik, hogy a fal másik legjobbja, Elgton Jenkins sem lesz bevethető a szezon elején. Matt Schneidman (The Athletic) szerint ugyanis valószínű, hogy nem csak az edzőtábor alatt lesz PUP listán a kiváló falember, hanem ezen is kezdi meg a szezont, ami azt jelentené, hogy az első négy meccset mindenképp ki kellene hagynia.

Jenkinsnek novemberben szakadt el a térdszalagja, így a 2020-as szezon 16. fordulója óta nem volt egyszerre a pályán a Bakhtiari-Jenkins duó a Packersnél. Nélkülük pedig elég tapasztalatlan a csapat támadófala, hiszen senkinek sincs 17 meccsnél több a lábában a profik közt. Tegyük hozzá, hogy tavaly megoldották azért Bakhtiari és Jenkins nélkül is a szezon felében a helyzetet és nem volt óriási probléma a fal, csak a top szintet sem közelítette meg, ami a két elit falemberrel meglenne.

A fal belseje adott Jon Runyannal, Josh Myersszel és Royce Newmannel – mindhármukat az utóbbi két évben draftolta a Packers –, a szélen pedig a tavaly korrekt szinten beugró 2019-es draftolatlan Josh Nijman, illetve az idei negyedik körös újonc Zach Tom játszhat vélhetően, amennyiben Bakhtiari és Jenkins sem bevethető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!