Connect with us

Hír

Marshawn Lynchet letartóztatták ittas vezetés miatt

Marshawn Lynchet kedd reggel letartóztatták Las Vegasban ittas vezetés miatt, írja több forrás is. Ráadásul be nem jegyzett autóval hajtott, aminek egyik kereke defektes lett, egy másikat pedig teljesen elhagyott – derül ki a TMZ fotóiból –, emellett állítólag törmelékeket is hagyott maga után az úton és a padkán.

A korábbi running back egyébként jelenleg a Seahawks alkalmazottja, ahol kreatív kontentet gyárt különböző projektekhez. Emiatt az NFL magatartási szabályzata is vonatkozik rá, amit 2009-ben egyszer már megszegett (fegyver és marihuána volt az autójában) és kapott is érte egy három mérkőzésre szóló eltiltást.

Lynch 11 évet húzott le az NFL-ben a Bills, a Seahawks és a Raiders színeiben, kétszer lett All-Pro, ötször Pro Bowler, egyszer pedig bajnoki gyűrűt is nyert. Karrierjében átlépte a 10 ezer futott yardos határt is.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-08-10 11:54
Tizenkettes
Tizenkettes
2022-08-10 08:12

Ahogy leírják a körülményeket (mondjuk ezen szakadtam a röhögéstől, mert olyan volt, mint a Csupasz pisztolyban, mikor O.J. Simpson rajtaüt a bűnözőkön a Komállak fedélzetén), az jutott eszembe, hogy sokszor kb. így futott. Hely nem volt, előtte a fél védelem, sisakja nincs, fogják a lábát, a karját, a fejét, mégsem tudják megállítani…
A képre nézve szerintem minden alapot nélkülöz a gyanúsítás.

bjeela
bjeela
Reply to  Tizenkettes
2022-08-10 08:50

Szerintem van az a maligánfok okozta tudatmódosulás, hogy simán azt hihette, ezen a védelmen most át kell törnie bármi áron.

LG
LG
2022-08-10 07:39

Ennek a csávónak még a szeme sem áll jól… :D
Szerencsétlen autó, rossz ilyen állapotban látni :(

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x