Connect with us

Hír

Sean McVay megerősítette, hogy már hosszabbított a Ramsszel

Végérvényesen megnyugodhatnak a Rams szurkolói, ugyanis Aaron Donald után Sean McVay is megkapta a jól megérdemelt hosszabbítását (állítólag már egy hónapja), így a visszavonulás gondolatát alighanem félre lehet tenni egy időre. A hírt maga a főedző erősítette meg, állítása szerint azért nem jelentették be eddig ezt hivatalosan, mert meg akarták várni, míg a general manager Les Sneaddel is megállapodnak.

A Super Bowl előtt olyan riportok jelentek meg, mely szerint McVay inkább televíziós elemzőként képzeli el a jövőjét, mert így több időt tölthet együtt a családjával. Aztán olyan riportok is megjelentek, hogy McVay valójában csak egy új szerződést és magasabb fizetést szeretne – be is lengetett egy interjút az Amazonnal és a PFT információi szerint egy 5 éves, 100 millió dolláros ajánlat is benne volt a pakliban.

Amennyiben utóbbi volt a terv, akkor alighanem bejöttek McVay számításai, bár egyelőre még csak az új szerződésének becsült értékéről és hosszáról sincsenek infók. Amit tudunk, hogy a HC szerződése eredetileg a 2023-as szezon végéig volt érvényes, miközben Bill Belichick teljes patriotsos fizetése egyes becslések szerint nagyjából 20 millió dollár évente, ami történetesen annyi, amennyit elméletileg az Amazon kínált. Nem lenne tehát meglepő, ha McVay lenne a liga legjobban kereső főedzője.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group