Connect with us

Hír

Tomlin még nem nevezi ki a kezdő irányítóját

Nem volt sok irányító-csata az edzőtáborokban, és ugyan a Steelersnél is mindenki azt feltételezte, hogy Mitch Trubisky lesz majd a kezdő az első héten, az első körös Kenny Pickett azért beleszólhatott ebbe a versengésbe. Azt viszont még nem tudtuk meg, hogy melyikük lesz a kezdő a Bengals ellen szeptember 11-én, és ugyan a főedző Mike Tomlin valószínűleg tudja már ezt, nem akarja elárulni nyilvánosság előtt.

Trubisky és Pickett számai is jól mutattak egyébként az előszezonban, és nehéz elképzelni, hogy a szezon egy pontján az újonc ne vegye át a stafétát, de a valószínűbb forgatókönyv az, hogy a Billstől érkező veterán nyitja majd az idényt – aztán hogy meddig tartja meg a kezdőt, az jó kérdés. Persze nem zárhatjuk ki, hogy már most elkezd a jövőbe tekinteni a Steelers és az egyébként NFL-késznek tűnő Pickettet nevezik ki kezdőnek, meglepve ezzel a Bengalst az első fordulóban.

Tomlin taktikája teljesen érthető, bármi is legyen a döntés, logikus dolog nem lerántani a leplet a kezdő irányítóról, hadd készüljön a Bengals kicsit mindkettejükből.

Az 53-as keretben ott van egyébként Mason Rudolph is, de őt alighanem kizárhatjuk az egyenletből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!