Connect with us

Hír

Az Eagles, a Saints és a Lions támadófalembere is IR-re került

Az Eagles, a Saints és a Lions is IR-re rakott egy támadófalembert – illetve a Saints már korábban, azonban kiderült, mennyit kell kihagynia Trevor Penningnek.

Eddig csak arról volt szó, hogy a Saints határozatlan időre elvesztette idei első körös tackle-jét, miután elszakadt egy szalag a lábfejében. Most viszont Ian Rapoport kiderítette a kihagyás várható időtartamát: az NFL Media insidere szerint november elején térhet vissza Penning, ami jó hírnek tekinthető az első várakozásokat követően. A helyén James Hurst fog kezdeni bal tackle poszton, bár valószínűleg akkor is így lett volna, ha Penning egészséges, ugyanis passzblokkolásban még bőven kellett csiszolni a játékán.

Az Eaglesnél is beszámoltunk már arról, hogy a korábbi első körös Andre Dillard hetekre kiesett, miután eltört az alkarja. Az Eagles most IR-re is tette a támadófalembert, miután átesett a műtéten. Ezzel hivatalosan minimum négy hét kihagyásra kényszerül, de Ian Rapoport információi szerint ez kicsit hosszabb távollét is lehet, 4-6 hét a várható visszatérés időtávja. Dillard az Eagles harmadik számú tackle-je volt eddig, Jordan Mailata és Lane Johnson mögött most Jack Driscoll lesz a swing tackle.

A Lionsnál is sérültlistára került egy falember, méghozzá a kezdő jobb oldali guard, Halapoulivaati Vaitai. Ezzel minimum négy meccs kihagyásra kényszerül. Azt nem tudni pontosan, hogy milyen és mennyire komoly sérülése van. A helyén Logan Stenberg, Tommy Kreamer, esetleg a most igazolt Drew Forbes játszhat majd. Tavaly is sok sérülés sújtotta a Lions támadófalát, a kezdő ötös egyetlen meccsen sem tudott pályára lépni – és erre most is várni kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!