Connect with us

Hír

BREAKING: Brutális új szerződést kapott Darren Waller!

Darren Waller lehet az, aki új szintre emeli a tight end piacot, a támadó ugyanis egy 3 éves, 51 millió dolláros hosszabbítást kapott a Raiderstől, írja Adam Schefter. A szerződés további részletei egyelőre nem ismertek, de új pénzben évi 2 millióval javította meg George Kittle korábbi rekordját.

Waller 2015-ben került a ligába, a Ravens választotta ki a 6. körben, de a pályán kívüli problémái miatt az első négy szezonjában csak 22 meccsen lépett pályára és mindössze 18 elkapása volt. A 2019-es szezon hozta meg neki az áttörést, amikor a semmiből 1145 yardot és három TD-t szerzett (már a Raiders játékosaként), amit 2020-ban megfejelt egy 1196 yardos, kilenc TD-s idénnyel.

Az elmúlt három évben 43 meccsen 3006 yardot és 14 TD-t szerző Darren Waller a következő két évben csak 14 millió dollárt keresett volna a régi szerződésével, ráadásul garantált tartalom nélkül. Ehhez képest az évi 17 millió dollár már jóval barátibb, még ha egy hasonló szinten teljesítő elkapó évi 20 millió alatt szóba sem állt volna a csapattal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!