Connect with us

Hír

Hosszabbított punterével a 49ers

A 49erstől egy fokkal fontosabb és nagyobb hosszabbítást vártunk a szezon előtt, azonban Nick Bosával egyelőre nem sikerült még megállapodnia a csapatnak. Azonban sikerült ez a punter Mitch Wishnowskyval, aki egy négy évre szóló $12 milliós szerződést írt alá, ami ösztönzőkkel együtt $13 millióra is rúghat. Éves átlagban így holtversenyben a negyedik legjobban fizetett játékos lett a posztján.

A 2019-es negyedik körös, mára 30 éves Wishnowsky az első ausztrál játékos a ligában, aki pontot szerzett, miután tavaly az egyik meccsen Robbie Gould sérülése miatt kellett rúgnia egyet. Puntolási átlaga 45,5 yard karrierje során, és ugyan a lába nem a legerősebb, elég pontos punter és sokat van a levegőben a labdája, így limitálja a visszahordásokat.

A Bears ellen négy puntjából három a 20 yardoson belül landolt és csak egyet tudtak visszahordani belőlük. Tavaly 29 puntja ment a 20 yardoson belülre (10. legjobb), a rúgásainak pedig csak a 32,4 százalékát hordták vissza (2.). A 49ersnél lejár a szerződése az év végén a rúgó Robbie Gouldnak és a long snapper Taybor Peppernek is, most hármójuk közül először Wishnowsky kapott új kontraktust.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!