Connect with us

Hír

Letartóztatták a Saints kezdő safetyjét

Tegnap este letartóztatták Marcus Maye-t lőfegyverrel elkövetett súlyos testi sértés miatt. A pontos részletek egyelőre nem ismertek, de az ESPN arról ír, hogy a Saints safetyjének volt valamilyen autóbalesete (összeütközhetett egy másik autóval), amely után előkapta a fegyverét és ráfogta azt a másik jármű utasára, ami állítólag tele volt fiatalkorú nőkkel.

A Saints idén elvesztette Marcus Williamst, a helyére érkezett 3 évre $28,5 millióért (amiből $15 millió garantált) Marcus Maye. A védőt még a Jets draftolta a 2017-es draft második körében, újonc szerződése után franchise taget kapott a csapattól, de tavaly csak hat meccsen lépett pályára, mert elszakadt az Achillese, amiből még most is lábadozik.

Papíron jól illik majd a rendszerbe free safetyként, de könnyen lehet, hogy idén kevesebbet látjuk a pályán, ugyanis a mostanin kívül is van egy futó pályán kívüli ügye, amelyben ittas vezetéssel és károkozással gyanúsítják.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2022-09-02 06:42

Tibor! Nekem nem tetszik, hogy karambol után fegyvert ránt. Gyere mán ide megvédeni egy világnézeti esszé keretében. Off-season van…

László
László
2022-09-02 09:00

A leírtakból nem igazán értem, hogy amit csinált az mitől súlyos testi sértés. Ez nem inkább csak visszaélés lőfegyverrel? Annyi biztos, hogy Goddell ezért is be fogja fenyíteni. Egyébként mi van egy kiszabott büntetéssel olyankor ha egy játékos egyébként sem egészséges és nem tudna játszani? Olyankor marha nagy büntetés ha meccsekről tiltják el.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x