Connect with us

Hír

Mike McCarthy: Nincs QB-dilemma, egészségesen Dak Prescott a kezdőnk

Jerry Jones csütörtökön azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog lenne, ha Cooper Rush olyan jól játszana, hogy dilemma elé állítsa az edzőket, hogy ő vagy Dak Prescott legyen a kezdő, amennyiben az utóbbi felépül. A főedző Mike McCarthy viszont leszögezte, hogy nincs és nem is lesz semmilyen dilemma a kezdő irányító kilétét illetően.

“A helyzet egyértelmű. Mindenki tudja az öltözőben és az épületben, beleértbe Jerryt is, hogy Dak a kezdő irányítónk. Persze azt akarjuk, hogy Cooper a lehető legsikeresebb legyen, de itt véget is ér a történet”

– nyilatkozta a HC (via PFT).

Ebben nincs is meglepő, már csak azért sem, mert Cooper Rush egyáltalán nem játszik jól. A Bucs ellen 53,8 százalékos pontossággal és 4,9 yardos átlaggal passzolt 64 yardot 13 kísérletből, míg a Bengals ellen 61,3 százalékos pontossággal jegyzett 235 yardot és egy TD-t, de nem volt egyetlen extra dobása sem és két interceptionjét is elejtették. A PFF értékelése szerint a 32 kezdő irányító közül a 24. legjobb volt a fordulóban, az első heti produkcióját is figyelembe véve pedig csak a 28. a sorban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!