Connect with us

Hír

Rengeteg áldozatot követelt az első forduló

Elképesztő első fordulónk volt, rengeteg helyen borult a papírforma. Azonban a nagyszerű győzelmek utáni hangulatot beárnyékolják, a meglepetés vereségeket követő csalódottságot pedig súlyosbítják a sérülések, amiből bőven akadt a nyitóhéten. Összeszedtük a legfontosabbakat (via Ian Rapoport és mások). 

A 49ers nemcsak kikapott a Bearstől, de még a kezdő futó Elijah Mitchell is kidőlt egy térdsérülés miatt és várhatóan két hónapot kell kihagynia. A helyén Jeff Wilson, Jordan Mason és Tyrion Davis-Price bizonyíthat.


A Bengals hosszabb időre elveszítette a long snapper Clark Harrist, amit most azért emelünk ki, mert az ő sérülésének is komoly szerepe volt abban, hogy a csapat kikapott a Steelerstől.


Alighogy visszatért, ismét megsérült a Buccaneers elkapó Chris Godwin. A kiváló támadónak ezúttal a combhajlítójával vannak problémái és pár hetet kell kihagynia. Látva Julio Jones formáját nem kell nagyon pánikolni Tampában. Mellette a tackle Donovan Smith-nek a könyöke sérült meg, állítólag attól függ a játéka, hogy mennyire bírja a fájdalmat.


A Commanders elveszítette a teljes szezonra az idei második körös védőfalember Phidarian Mathist. A Raidersnél a hétvégén kezdő corner Anthony Averett dőlt ki pár hétre, míg a Cowboysnál Dak Prescott mellett a safety Jayron Kearse és a guard Connor McGovern is hetekre partvonalra került.


Az Eagles az egész idényre elveszítette a pass rusher Derek Barnettet egy térdsérülés miatt. A kiesése nem szerencsés, így nagyon hiányzik Josh Sweat és Brandon Graham mögül a mélység.


A Ravens ismét kórházcsapatosat játszik, ugyanis nemcsak a Ronnie Stanley helyén kezdő Ja’Wuan James, de a sztárcorner Kyle Fuller is megsérült és mindkettőjüknek véget ért az idénye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!