Connect with us

Hír

Tahir Whitehead visszavonult, a Titans és a Browns cornerbackje is IR-re került

A Lions egy napra leigazolta a linebacker Tahir Whiteheadet, aki így a csapat játékosaként vonulhatott vissza. A védő 2012-ben ötödik körös volt, hat év alatt 93 meccsen lépett pályára és 54-szer volt kezdő Detroitban, majd lehúzott két évet Las Vegasban és egyet Arizonában. Karrierjét 685 tackle-lel, 38 negatív yardos szereléssel, hat interceptionnel és három sackkel fejezi be.

A Browns legalább négy hétre elveszítette a cornerback Greedy Williamst, akit egy combhajlító-sérülés miatt IR-re tett a csapat. A 2019-ben második körös játékos a 2020-as szezont teljesen kihagyta sérülések miatt, de tavaly 16 meccsen pályára tudott lépni, melyeken két interceptiont és 10 leütött labdát jegyzett. Egyelőre nem szolgálta meg az árát, de a kiesése így is kellemetlen, mert kezdő lett volna a Browns védelmében.

Ugyanígy járt a Titans slot cornerbackje, Elijah Molden, ő ágyéksérüléssel került IR-re és neki is minimum négy hetet kell kihagynia. A tavalyi harmadik körös játékos kiválóan mutatkozott be újoncként, most viszont várnia kell a pályára lépéssel. A Titansnek több magasan draftolt fiatal cornerbackje van, de talán ő nézett ki a legjobban tavaly. Így Caleb Farley, Kristian Fulton és Roger McCreary is ott lesz a kezdőben minden bizonnyal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!