Connect with us

Hír

BREAKING: Az Eagles megszerezte Robert Quinnt

A jövő heti cserehatáridő előtt az Eagles egy negyedik körös pickért megszerezte a Bearstől a pass rusher Robert Quinnt – írja Adam Schefter. Ráadásul a védő idei fizetésének nagy részét is a Bears állja.

Quinnek tavaly 18,5 sackje volt, ami ugyan túlteljesítés volt a teljesítményéhez képest, de az idei eddigi egy sackje pedig épp alulteljesítés a mutatott játékához képest. A pass rush win rate-je átlagos, azonban az ötödik legmagasabb arányban duplázzák be a védők, mivel nincs sok veszélyforrás a Bears falában. Legnagyobb erőssége az indulósebessége (5. leggyorsabban indul el idén a vonalról a NextGenStats adatai alapján) és hajlékonysága, hogy be tudjon vágni a tackle hóna alatt a QB irányába.

Az Eagles mindössze $700 ezret fog kifizetni neki idén, jövőre $14 milliós, két év múlva $13 milliós alapfizetése lesz, de ebből semmi sem garantált. Ha nem játszik jól a rotációban Haason Reddick, Josh Sweat és Brandon Graham mellett, akkor jövőre elengedik, ha viszont hasznos tagja lesz a csapatnak, akkor minden bizonnyal átalakítják a szerződését.

A Bears oldaláról egyértelműen a jövőnek építés a cél, a general manager Ryan Poles is elmondta, hogy nem örül az öltöző megbontásának, de a hosszú távú építkezés a cél. Ezzel a lépéssel a jövő évi sapkában további milliókat szabadítottak fel és szereztek egy harmadik napos picket.

Egyébként ez már a harmadik alkalom, hogy Quinnt elcserélték 12 éves pályafutása során, előbb a Ramsből Dolphinsba 2018-ban, majd egy évvel később a Cowboysba.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2022-10-27 07:11

Fckn Howie Roseman inda house.

camillo 7777
2022-10-27 06:16

Jónak néz ki ez a trade. 🙂

bjeela
bjeela
2022-10-27 09:14

A fejlövés megállíthatatlan, a Bears jobban teljesít!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x