Connect with us

Hír

Mac Jones várhatóan hétfőn visszatér a kezdőbe

Több forrás, köztük a TheAthletic is arról számolt be, hogy Mac Jones várhatóan visszatér a Patriots kezdőjébe a Bears elleni hétfő esti rangadón. Bill Belichick még nem erősítette ezt meg, de az irányító korábbi nyilatkozatai is arra engednek következtetni, hogy reális lehet a pályára lépése.

Jones az előző három fordulót kihagyta (egyszer Brian Hoyer, kétszer Bailey Zappe kezdett a helyén), de a héten többször is azt nyilatkozta, hogy “elég jól van a bokája” és határozottan érzi a javulást. Állítólag 90 százalékos az állapota, ami bőven elég szokott lenni egy franchise irányító pályára küldéséhez.

Amennyiben mégsem tudja vállalni a játékot, úgy az újonc Zappe lesz a csapat kezdője, aki 73 százalékos pontossággal 596 yardot, négy TD-t és egy INT-t passzolt 2,5 meccsen.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bladzs
Bladzs
2022-10-23 17:26

Akkor itt az újabb menetrendszerinti Pats ajnározás Renningantől. Csak ahogy megszokhattuk.

Zotya
Zotya
Reply to  Bladzs
2022-10-24 10:52

Én Jets-drukker vagyok, és nem komálom a Pats-et. De ebben a cikkben egy deka szubjektív rész nem volt, csupán tények, és nyilatkozat részlet.
Szerintem te el sem olvastad, csak trollkodni jöttél ide :)

Newla
Newla
Reply to  Bladzs
2022-10-24 05:23

csíp a pisi vagy mi a baj? milyen ajnározás van ebben a cikkben? leírja, hogy 90%os a kezdő QB és vállalná a játékot, én mást nem látok.

Bladzs
Bladzs
Reply to  Newla
2022-10-24 17:35

Irónia
comment image

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x